2
4
1
5
3
previous arrow
next arrow

Over ons

De zekerheid van goede zorg. Dat mag u verwachten van de fysiotherapiepraktijken die bij Fysiovisie zijn aangesloten. Elke praktijk voldoet aan het hoge kwaliteitsniveau dat door de vereniging is vastgesteld, een voorwaarde voor het lidmaatschap. Dat geldt uiteraard voor de fysiotherapie zelf, zodat u de beste diagnose, behandeling en nazorg krijgt. Maar ook de faciliteiten, oefenruimtes, apparatuur, service en bereikbaarheid van de aangesloten praktijken zijn van het hoogste niveau. Lees meer: Kwaliteit, wat betekent dat?

Doordat de Fysiovisie praktijken intensief samenwerken, kunnen zij elkaars kennis en specialisaties optimaal benutten. Op die manier leren ze van elkaar en wordt de kwaliteit van elke individuele praktijk voortdurend verhoogd. Bovendien hebben de leden samen alle specialisaties in huis. Er is binnen Fysiovisie dus altijd een gespecialiseerde fysiotherapeut voor elke klacht of aandoening.

Niet elke fysiotherapiepraktijk in Zuid-Oost Brabant kan lid worden van Fysiovisie. Alleen praktijken die aan de hoge kwaliteits- en lidmaatschapscriteria voldoen komen voor lidmaatschap in aanmerking. De aangesloten praktijken hanteren één kwaliteitssysteem en trekken zoveel mogelijk samen op voor maximale efficiency.

Inmiddels zijn tientallen fysiotherapiepraktijken in Zuid-Oost Brabant bij Fysiovisie aangesloten. Daarmee is de vereniging een factor van belang in het overleg met zorgverzekeraars en andere partijen. Eén doel staat daarbij altijd voorop: u, de patiënt, de zekerheid bieden van goede zorg. Of beter gezegd: de béste zorg.

Klik hier voor een folder over Fysiovisie in PDF vorm.